Centralni sesalni sistem je prav gotovo najpopolnejši način sesanja, v smislu preprečevanja kopičenja prahu in alergenov v bivalnem okolju. Je namreč edini zaprti sistem sesanja, kjer posesani prah in odpadki “stečejo” po cevnem sistemu direktno v zbiralno posodo na prostem oziroma izven bivalnega okolja.

Centralni sesalni sistem v podjetju Senses d.o.o.

INŠTALACIJA

Prvi del dejavnosti predstavlja načrtovanje, svetovanje in montaža inštalacije.

Centralne sesalne sisteme dobavimo, zmontiramo in servisiramo. Pred tem pa vam na podlagi dolgoletnih izkušenj predlagamo primerno sesalno enoto za vaš objekt.

SESALNE ENOTE

Pri podjetju SENSES d.o.o. vam ponujamo visoko kakovostne centralne sesalne sisteme. Smo zastopniki Kanadskega podjetja CYCLO-VAC, prav tako pa ponujamo artikle Britanskega podjetja GLOBOVAC. Oba dobavitelja sta najkakovostnejša v svetu centralnih sesalnih sistemov.

PRIBOR

Pri pripravi inštalacije se cevni sistem ”pripelje” do zidu, kjer bi naj v prihodnosti bile sesalne vtičnice. Vtičnice se po objektu razporedijo tako, da s sesalno cevjo dosežemo vsak del hiše. Pomembno je, da tesnijo, saj se na ta način ustvarja podtlak. Odvisno od števila vtičnic se nato izbere jakost in vrsta sesalne enote.