Pri pripravi inštalacije se cevni sistem ”pripelje” do zidu, kjer bi naj v prihodnosti bile sesalne vtičnice. Vtičnice se po objektu razporedijo tako, da s sesalno cevjo dosežemo vsak del hiše. Pomembno je, da tesnijo, saj se na ta način ustvarja podtlak. Odvisno od števila vtičnic se nato izbere jakost in vrsta sesalne enote.
Nudimo celovito izbiro pribora, katerega lahko dobite v posamezni ali skupni obliki.

9-delni pribor vsebuje:

  • Sesalno cev (7m, 9m, 12m)
  • Ročnik (navaden, ON/OFF, stopenjski)
  • Teleskopska cev
  • Kombinirana krtača
  • Krtače različnih oblik
  • Držalo za sesalno cev in krtač

9 delni pribor

Držalo za krtače

Držalo za sesalno cev

Kombinirana krtača

Krtače

Ročnik za sesalno cev

Sesalna cev

Teleskopska cev

Vtičnica in rozeta

Kitchbox je sesalna cev, ki je navita v PVC škatli. Ta se s pomočjo vzmeti po uporabi navije v prvotno stanje. Primerna je za sesanje v kuhinjskih prostorih.

Smetišnica je enostavna opcija vtičnice, ki je vgrajena v zaključno letev oz. na dnu kuhinjskih elementov. Umazanija se pomete do smetišnice, nato pa se z enostavnim pritiskom na gumb vklopi centralni sesalni sistem, ki preko smetišnice umazanijo odstrani. Pri tej obliki sesalna cev ni potrebna. Omogoča hitro oz. sprotno obliko sesanja pri gospodinjskih opravilih.

V prodajnem programu je zelo atraktiven naprednejši sistem centralnega sesanja in sicer sesanje z izvlečno cevjo. Ta je nameščena v ceveh inštalacije, v času uporabe pa se ta enostavno izvleče iz stenskega priključka.

Inštalacija

Prvi del dejavnosti predstavlja načrtovanje, svetovanje in montaža inštalacije.

Centralne sesalne sisteme dobavimo, zmontiramo in servisiramo. Pred tem pa vam na podlagi dolgoletnih izkušenj predlagamo primerno sesalno enoto za vaš objekt.

Sesalne enote

Pri podjetju SENSES d.o.o. vam ponujamo visoko kakovostne centralne sesalne sisteme. Smo zastopniki Kanadskega podjetja CYCLO-VAC, prav tako pa ponujamo artikle Britanskega podjetja GLOBOVAC. Oba dobavitelja sta najkakovostnejša v svetu centralnih sesalnih sistemov.