Podjetje SENSES d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Spada med mikro podjetja, večinoma je usmerjeno na domači trg, se pa v današnjem času odpirajo tudi priložnosti na tujem. V svojem več kot dvajsetletnem obstoju se ponaša z zelo kakovostnimi izdelki, ki so izdelani z izjemno prilagodljivim pristopom. Podjetje se lahko pohvali z učinkovito klimo znotraj in tudi zunaj okolja poslovanja. Sam način dela je zelo fleksibilen in strankam nudi individualen pristop, ki vključuje svetovanje, dostopnost in zanesljivost. Izdelki, katere nudijo, so ustvarjeni in oblikovani po željah kupcev.  

Vizija

Želimo ohraniti stabilno družinsko podjetje in stremimo k doseganju vsakoletne trajnostne rasti. Sledimo ciljem izpolnitve in obvladovanja dobrega razmerja med kakovostjo izdelkov in ceno. V odnosu z udeleženci poslovanja krepimo medsebojne odnose, hkrati pa se nadejamo k vzpostavitvi novih vezi.

Poslanstvo

Nudimo bogat prodajni program s področja senčil in senčnih sistemov. Zavezujemo se  h kakovosti izdelkov in estetski prefinjenosti.  Naša konkurenčnost se odraža tudi pri prodaji centralnih sesalnih sistemov.  Z osebnim pristopom strankam ponujamo edinstvene izdelke in storitve.

Uradni podatki:

Senses proizvodnja, prodaja, storitve d.o.o.
Socka 53, 3203 Nova Cerkev

Davčna št.: SI36148504
Matična št.: 5655650000
IBAN: SI56 1910 0001 0322 988 (DBS d.d.)

Datum vpisa v poslovni register Slovenije : 10.9.1992

Senses d.o.o. – Kakovost, želje in design.

Senses d.o.o.