ROLETE

Rolete dajejo hiši končni izgled. So varovalni sistem, ki ščiti pred slabim vremenom, kot tudi pred vlomilci. Omogočajo nam diskretnost, saj se z njimi obvarujemo pred hrupom in radovednimi pogledi mimoidočih.

Ostala senčila

V prodajnem programu ponujamo izdelavo ALU in PVC rolet. So cenovno ugodna rešitev za senčenje, varovanje in udobje. Upravljanje je možno preko motornega pogona ali ročno. Z njimi v prostoru prihranimo toploto ali pa se v vročih dneh pred njo zaščitimo.

V podjetju Senses d.o.o. nudimo tudi adaptacijo starih rolet. V adaptacijo vključujemo servis, menjavo delov (lamel, vodil, vrvi, motorja), ponovno tesnitev, lepši izgled…

PREDOKENSKE- VIDNE ROLETE je klasični sistem rolet, pri katerem je omarica oz. kaseta rolete vidna, prav tako pa tudi vodila. So enostavna za montažo, vzdrževanje in servisiranje. Za takšen tip rolete se lahko odločite kadarkoli.

PREDOKENSKE – PODOMETNE ROLETE je sistem, kjer so omarice rolet oz. kasete skrite pod omet oz. fasado hiše. Potrebna je priprava, ki se izvrši preden se začne na hišo lepiti izolacija za fasado. V primeru, da se za rolete odločite pravočasno, je možno v fasado skriti tudi vodila. Prednost je ta, da je končni izgled okna in hiše, pri montaži takšnega tipa rolet, zares celovit.

NADOKENSKE ROLETE se od predokenskih razlikujejo po tem, da se montirajo skupaj z okni, saj so nameščeni nad okno. V primeru nizkih oken je takšen sistem nesmiseln. Kljub temu, da je del kasete zunaj, je takšna roleta izolirana in dobro zatesnjena. Montaža je mogoča le vzporedno z vstavljanjem oken v novogradnjo ali adaptiran objekt. Prednost takšnih rolet je ta, da so vidne le lamele, vse ostalo pa je skrito v omet in fasado. Primerne so za visoka okna.

ŽALUZIJE

NOTRANJE ŽALUZIJE so predvsem cenovno dostopna rešitev za senčenje prostorov. Omogočajo delno zatemnitev, pri tem pa ne zastirajo pogleda iz prostora. Naklon lamel se uravnava s priloženo palico, dvigujemo in spuščamo pa jih z vrvico. Poleg pravokotnih se lahko izdelajo tudi trikotne oblike notranjih žaluzij.

ZUNANJE ŽALUZIJE T80 OZ. KRPANKE, so druga vrsta žaluzij, katere držimo v prodajno storitvenem programu. So primerna rešitev za uravnavanje svetlobe v prostoru in so dober toplotni izolator, saj preprečujejo segrevanje stekla. So primerne za zasebne in industrijske objekte. Sistem odpiranja in zapiranja je lahko ročni ali pa na elektropogon.

KOMARNIKI

Komarniki so enostavna rešitev za preprečevanje vdora mrčesi in žuželk v prostor. Kljub zaščiti, je v prostor nemoten dostop svežega zraka. Izdelani so po meri in po namenu. Je trajna in okolju prijazna rešitev.

POTOPNI KOMARNIKI ali snemljivi komarniki so na okvir okna oz. vrat pritrjeni z zatiči, ki omogočajo snemljivost.

FIKSNI KOMARNIKI so fiksno pritrjeni na okvir okna oz. vrat.

ROLO KOMARNIKI ali drsni komarniki imajo možnost drsnega odpiranja in zapiranja.

VRATA KOMARNIKI oz. krilni komarniki se odpirajo kot krila vrat oz. oken.

INTEGRIRANI KOMARNIKI so integrirani v roletne omarice, ki ta sistem omogočajo. Komarnik se v roletno omarico navije, odvije pa po vodilih rolet.

PLISEJI

Pliseji so senčila iz mehko finega platna, ki so namenjena za prilagodljivo zatemnitev prostorov. Gubano platno je zaradi svoje zasnove prilagodljivo, sistem pa omogoča prilagodljivo in preprosto upravljanje. Okno lahko zatemnimo v celoti, ali delno. Prednost plisejev je tudi privlačen videz in možnost uporabe za vsak tip oken.

LAMELNE ZAVESE

Lamelne zavese so navpične žaluzije, primerne predvsem za poslovne prostore ali stanovanja. Idealne so za zasenčevanje večjih steklenih površin. Z njimi se enostavno uravnava količina svetlobe glede na potrebe. Mehanizem lamelnih zaves je narejen tako, da preprosto uravnava kot zasenčenosti in omogoča njihovo odpiranje ter zapiranje.

Kontaktirajte nas